Jälitatava kroonika: kolmas päev Kesk-Eestist kuni Virumaani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jälitatav»
«Jälitatav» Foto: Sky Plus

Päev algas Paides. Liiklemine oli väga vaevarikas, kõik teed üles kaevatud. Ja kell üheksa liikusin praktiliselt üksi linnas ringi, kõik vist magasid veel. Sai käidud Selveris, kus mind keegi ei paljastanud.

Siis tegin ühe katse. Panin Twitterisse pildi ja läksin ise eemale. Seda oli päris naljakas vaadata, kuidas 15-20 minuti pärast terve rida inimesi sama kohta vaatamas käis, oma telefoni vaatasid ja muudkui möödujaid kahtlustavalt uudistasid. Ma nägin teid eemalt, ha-ha-ha!

Pärast lõbusat hommikupoolikut suundusin Jõhvi, sest vihje järgi pidin olema linnas «kust Pariisi on 2354 kilomeetrit ja Kingisseppa 75 kilomeetrit». Jõhvis oli liikumist näha küll, nii Selveri kui mööblimaja kui bussijaama juures nägin sihitult ringi ekslevaid kodanikke. Suutsin siiski puhtalt kohalikus kaubanduskeskuses käia.

Aga pärastlõunaks aitas linnadest. Liikusin Lahemaale. Viitnal sõin burgerit, jalutasin läbi Võsu, tutvusin kohalike vaatamisväärustega, siis võtsin ette Käsmu. Sealne rand mulle saatuslikuks saigi. Palju õnne Oliverile, kes mind väidetavalt juba kolmandat päeva taga ajas. Nüüd siis edukalt, tasuks 10 tuhat krooni!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles