Avalikustati Glastonbury esinejate nimekiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Kings of Leon
Ansambel Kings of Leon Foto: Reuters / Scanpix

Suurbritannias toimuva Glastonbury festivali täielik esinejate nimekiri tehti täna avalikuks, kuna korraldajad loodavad, et üllatusesinejad aitavad müüa pileteid pärast kriitikarahet, mis oli põhjustatud sellest, et väljakuulutatud peaesinejaks on räppar Jay-Z.

Esimest korda alates 2002. aastat ei õnnestunud festivali pileteid mõne tunniga välja müüa, peamiselt oli põhjuseks publikule mittesobiv peaesineja, vahendab AFP.

Nüüdseks on teada, et 27.-29. juunini aset leidval muusikaüritusel esinevad muuhulgas Kings Of Leon, The Verve, Crowded House, KT Tunstall, The Fratellis, Massive Attack ja Groove Armada.

Lisaks osalevad üritusel mõned ootamatud artistid, nagu näiteks 1980. aastate rock´n´roll ansambel Shakin´ Stevens ning lauljad Gilbert O´Sullivan ja Leonard Cohen.

«Meie arvates on esinejate nimekiri päris muljetavaldav, see on parem, kui ühelgi teisel festivalil,» ütles festivali pressiesindaja Crispin Aubrey.

«Me peame pakkuma midagi kõigi inimeste maitsele. Veel on võimalik saada pileteid aga me loodame, et niipea, kui info esinejate lõplikust nimekirjast avalikkuse ette jõuab, ostetakse needki ära.»

Eelmisel aastal olid Glastonbury festivali peaesinejateks Arctic Monkeys, The Killers ja The Who.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles