Anderson loobus kohtumisest Bushiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: WENN

Pamela Andersonil ei olnud võimalus esitada laupäeval toimunud galapeol USA president George W. Bushile küsimusi loomade õiguste eest võitleva organisatsiooni PETA nimel, kuna ta otsustas üritusel osalemise asemel minna Washingtoni vaatamisväärsustega tutvuma.


Kanada päritolu staar reisis Washington D.C.-sse USA kodanikuna esmakordselt eelmisel reedel, kui ta andis poliitikutele üle raporti, milles USA valitsust kritiseeriti selle eest, et see ei suuda loomkatsete protseduure kaasajastada, kirjutab WENN.

Tulihingelise loomade õiguste eest võitlejana tuntud Anderson pidi oma lobitööd jätkama ka laupäevasel Valges Majas toimunud õhtusöögil, kuid nii tema kui ka PETA asepresident Dan Mathews olid presidendi sõnavõtu ajaks juba lahkunud.

«Nad läksid Georgetowni, «Manaja» treppide juurde, et näha veel üht vaatamisväärsust, enne kui nad läksid Costa Rica saatkonnas toimunud Bloomberg LP peole,» ütles PETA esindaja kõmuportaalile PageSix.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles