Majanduslangus muudab naised karvaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka bikiinipiirkonna hooldamise trendid muutuvad - pildil demonstreerib oma "põõast" trendijuuksur Lauri Pedaja
Ka bikiinipiirkonna hooldamise trendid muutuvad - pildil demonstreerib oma "põõast" trendijuuksur Lauri Pedaja Foto: Erakogu
Majanduslangus pressib sisse uksest ja aknast ning poeb ka kõige intiimsematesse sfääridesse, kirjutab NaisteMaailm.ee. Kui britid nimetasid majanduslanguse tingimustes hiljuti seksimise kõige odavamaks meelelahutuseks, siis ameeriklased kurdavad, et majanduslangus muudab naised karvasemaks, sest daamid loobuvad kallitest vahatamisprotseduuridest.

Brasiilia vahatamine ehk intiimpiirkonna põhjalik karvadest puhastamine pole kuigi odav lõbu, sest moekalt lageda nabaaluse korrashoidmiseks tuleb seda valulikku protseduuri teha regulaarselt. Majanduslangus on siinkohal osutunud trendimuutjaks, sest üha enam daame loobub siledast bikiinipiirkonnast vanamoodsa karvapuhma kasuks – nii on odavam ja ilmselt ka mugavam.

Üks ameerikamaa murelik ilusalongi omanik Lisa Greminsky manitseb naisi end siiski raseerima: «Kui tõstate jala üles, siis sealt alt olgu kõik karvavaba!» Majanduslanguse trendi kohaselt võib ilusalongi omaniku sõnul siiski eespool naiselikku karvakasvu häbenemata eksponeerida.

Ajad muutuvad, moed samuti. Siiski soovitavad trenditeadlikud intiimpiirkonna spetsialistid karvakesi veidi trimmida, et massiivse ürgpuhma asemel oleks pigem esteetiline ilupõõsas.

Intiimpiirkonna karvade piiramise mood sai alguse 80-ndail aastail, mil moodi tulid üha kitsama lõikega bikiinid ning trikood. Esialgu oli moes alles jätta nn. Maandumisrada, hiljem kadus seegi, kuna päevitusriided muutusid üha napimaks, kuni olid nii minimaalsed, et nende olemasolu vajalikkuses võis üldse kahtlema hakata.

Praegu on ultranapid bikiinid siiski möödanik ning ka intiimpiirkonna karvakasvu piiramise mood on muutumas uuesti metsikumaks ja naturaalsemaks.

Ka muus osas on esteetidel karmid ajad – romantiline õhtu kallimaga majanduskriisi ajal sisaldab ilmselt küll odavaimat meelelahutust – seksi, kuid šampanja, kaaviar ning maasikad on majanduslanguse ajal välja vahetatud odavamate vahuveinide ja šokolaadi poolt. Viimane toiduaine peletab edukalt stressi, nii et lõppkokkuvõttes on kõik hästi. Odavam elu võib olla valutum ja vabam!

Eestis maksab bikiinipiirkonna vahatamine olenevalt ilusalongist 100-800 krooni.

Allikas: yourtango.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles