Winehouse kirjutab siiski Bondi-filmi tunnuslaulu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: WENN

Lauljatar Amy Winehouse töötab praegu uue James Bondi – filmi tunnusloo kallal, nagu väidab staarprodutsent Mark Ronson.

Eelmisel kuul lükkas Winehouse´i pressiesindaja ümber väited, justkui kirjutaks ta filmile salaja tunnuslaulu, kuid Ronsoni kinnitusel on nad üheskoos laulu juba salvestanud ning loodetavasti kasutatakse seda peatselt linastuvas linateoses «Quantum Of Solace», teatab WENN.

«Ma küsisin Amylt, mida ta sellest plaanist arvab ja minu mäletamist mööda ütles ta, et kui ta seda üldse teeks, siis koos minuga, nii et loodetavasti see asi õnnestub,» ütles Mark Ronson.

«Demosalvestus kõlab loodetavasti James Bondi tunnuslaulu moodi, aga ma ei tea, kas see ka kasutamist leiab. Kindlasti võistles selle loo kirjutamise nimel palju tuntuid tegijaid, kuid loodetavasti elan ma veel vähemalt niikaua, et 12 korda Bondi teemaloo kirjutajaks kandideerida. Kui plaan meil seekord ei õnnestu, siis ehk saame me uue võimaluse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles