Mariah Carey on kihlatud?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Cannon
Nick Cannon Foto: WENN

Lauljatar Mariah Carey on andnud alust kuulujuttudele, justkui oleks ta oma poiss-sõbra Nick Cannoniga kihlatud, pärast seda, kui teda nähti TriBeCa filmifestivalil kihlasõrmust kandmas.

Carey on Cannoniga koos olnud alates sellest ajast, kui mees tema uues muusikavideos üles astus ning New Yorgis toimunud filmifestivalil reklaamisid mõlemad oma uusi linateoseid – Cannon korvpallifilmi «Ball Don´t Lie» ja Carey filmi pealkirjaga «Tennessee», vahendab WENN.

Paarike üritas festivalil vältida üheskoos fotokaamerate ette jäämist, kuid Carey oli nõus meelsasti üksi poseerima, näidates teemantiga kaunistatud kihlasõrmust, andes alust kuuldustele peatsest teistkordsest abiellumisest.

Carey abiellus 1993. aastal plaadifirma Columbia Records juhi Tommy Mottolaga, kuid lahutas abielu viis aastat hiljem. Eelmisel aastal tühistas Cannon oma kihluse modell Selita Ebanksiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles