Airport Jam toimub 1.-2. augustini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selleaastase Airport Jami üks peaesinejaid – Marco V
Selleaastase Airport Jami üks peaesinejaid – Marco V Foto: Internet

Seoses Ridala valla keelava otsusega korraldada Eesti suurim klubimuusika festival, Airport Jam, leinapäeval, 14.juunil, viis korraldaja festivali üle 1. ja 2. augustile. Programmis asendatakse ainult üks välisesineja.

Üle 70 DJ esinemise koondav Airport Jam on kinnitanud pea kõik esinejad, välja arvatud vinüüli-virtuoos DJ Jeani, kelle esinemist ei õnnestunud lükata augusti algusesse. Korraldaja asendas esineja Hollandi ühe väljapaistvama tech-house DJ Benjamin Bates`iga. Kõik festivali esinejad ja muud tõmbenumbrid on oma osalemise ka ametlikult kinnitanud.

 «Kõik ostetud piletid kehtivad edasi. Kes on pileti ostnud enne tänast kuupäeva ja kellele uus kuupäev ei sobi, saab pileti Piletilevis soovi korral 18. maini tagasi müüa,» ütles festivali meediajuht Reno Hekkonens.

«Ka kõik vana kuupäevaga 2008. aasta festivali piletid kehtivad väravas,» lisas Hekkonens.

 

Haapsalu Kiltsi lennuväljal kolmandat aastat toimuv Airport Jam toob hiiglaslikul territooriumil toimuvale suvepeole kokku Euroopa hetke kuumimad klubimuusika suurnimed. DJ-paraad leiab aset kümnel tuhandel ruutmeetril, viiel laval, kahel lennurajal ning mitmetes teema-angaarides.

 

Airport Jami pealaval astub sel aastal üles maailma üks nimekamaid DJ-sid – Marco V. Lisaks tulevad oma showga lavale trance muusika pioneer ja kaua Eestisse esinema meelitatud staar-DJ Johan Gielen, Euroopa üks väljapaistvamaid tech-house DJsid Benjamin Bates ja eelmisel aastal suurima tech-trance hitiga «Platium» klubid vallutanud Nenes.

Pealava hõivavad veel mainekas hardstyle`i lipulaev Itaaliast Daniele Mondello, hardtrance DJ-duo Saksamaalt KAMUI, Hollandi electro-staar Phonk D`or ning Airport Jami resident, DJ Choose Taanist.

Drum`n`Bass laval esineb väärikas oma ala proffide nimekiri: Amit, Break, Sect ja Raiden Inglismaalt; Resound Soomest ja kaks Läti Drum`n`Bass DJ-d VXN ja Brain.

Lisaks keerutavad plaate enam kui kümme kohalikku DJ-d.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles