Jälitatava kroonika: teise päeva sihtpunkt - Viljandi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jälitatav»
«Jälitatav» Foto: Sky Plus

Tänane esimene vihje viitas Eesti linnale, kus on umbes 20 tuhat elanikku. Selle all mõtlesin Viljandit ja sinna ma sõitsingi. Maanteel tehtud peatused läksid «õnneks», mind ei tabatud!

Küll aga tuleb kõikvõimalike kaubandusasutuste müüjatele südamele panna, et nad võiksid oma klientidelt lisaks rahale küsida ka: «Kas sina oled raadio Sky Plus Jälitatav?». Kasutasin Viljandi šopinguvõimalusi ohtralt, kuid poodides mind küll ei tabatud.

Viljandi Euronicsis uurisin mängukonsoolide kohta, Common.ee poes uudistasin elutoamööblit, A-Spordist ostsin korvpalli ja Decorast kanalisatsioonitarbeid! Statoilis sai ka auto puhtaks pestud. Rääkimata veel lõunasöögist Pappa Pizzas, kus Sky Plus lausa valjult mängis.

Lõunane vihje lisas, et linn sisaldab ka veekogu. Jalutasingi nagu jaksasin mööda Viljandit, isegi surnuaed sai läbi käidud. Ja ikka mitte midagi!

Mängu lõpp saabus kesklinnas, kui jalgratastega tüdrukud mind ümber piirasid. Palju õnne Kärolinile ja tema kaaslasele 10 tuhande krooni võitmise puhul. Ja nad olid otsinud mind juba hommikust saadik!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles