Leopard nautis mullivanni mõnusid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leopard nautis mullivanni mõnusid
Leopard nautis mullivanni mõnusid Foto: AP / Scanpix

Lõuna-Aafrika Vabariigis asuvas Tintswalo Safari Lodge`is jäi kaamera ette leopard, kes tuli sinna mullivanni mõnusid nautima.

Hotellikülalised  vaatasid ehmatusega, kuidas leopard sooja kihisevasse vette läks ja end seal mõnusalt tundis, edastab The Telegraph.

Hotelli töötajate sõnul ei kiirustanud loom minekuga, vaid nautis ümbrust täiega.  Pärast suplust jäi loom terassile lamama.

«Vaatasime leopardi suplust ohutust kaugusest, kuna tegemist oli ikkagi metsloomaga. Tegelikult oli lummav vaatepilt näha metsikut looma nautimas veemõnusid nagu inimene,» sõnas hotelli töötaja Mike Clarke.

Clarke jätkas, et kuna lähedal asub Krügeri rahvuspark, siis on ka varem nende hotelli juures nähtud leopardiemasid ja nende kutsikaid.

«Tundub, et seekord vajas ema pisut puhkust ja ta tuli spaasse. Ta käitus nagu  isik, kes pärast rasket tööpäeva end kosutab,» nentis töötaja.

Clarke jätkas, et kui loom tundis end puhta ja lõõgastununa, suundus ta oma tavapärasesse elukohta tagasi.

«Meie asukoht rahvuspargi lähedal annab külalistele eredaid kogemusi loomadega. Samas aga teeme kõik, et külaliste julgeolek oleks tagatud,» selgitas esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles