Jacksoni isa tahab pojalastest staarid teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jacksoni lapsed (vasakult:) Paris Michael Katherine Jackson, Prince Michael Jackson II ja Prince Michael Jackson I
Michael Jacksoni lapsed (vasakult:) Paris Michael Katherine Jackson, Prince Michael Jackson II ja Prince Michael Jackson I Foto: GABRIEL BOUYS/AFP
Michael Jacksoni isa, kes teda lapsepõlves halastamatult tööle sundis, tahab ka mehe kolm last oma hoole alla võtta, et neist superstaarid kasvatada.

Selleks kavatseb Joe Jackson endale laste hooldusõigust taotleda, kirjutab Wenn.

Praegu kuuldub Michael Jacksoni laste Prince Michaeli (12), Parise (11) ja Prince Michael II ehk Blanketi (7) ajutine hooldusõigus nende vanaemale, Joe’ endisele abikaasale Katherine’ile.

Ehkki paar ei Jackson ei ela enam koos, usub Joe, et just nemad kahekesi peaksid laste hooldajateks saama.

«Me peaksime neid koos hoidma ja nad õnnelikuks tegema,» sõnas hiljuti surnud superstaari isa. «Ja toitma neid nii, nagu neid toita tuleks. Ja laskma neil puhata… Ja kasvatada nad tugevateks nagu Jacksonid.»

Oma laste lauljakarjääridele aluse pannud mees lisas, et näeb ka pojalastes potentsiaali.

«Hoian Parisel silma peal. Ta tahab midagi teha. Ja Blanket oskab hästi tantsida,» lõpetas Joe Jackson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles