Langevarjurid maanduvad täna Kihnu Virve kontserdile

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu Virve pärast langevarjuhüpet.
Kihnu Virve pärast langevarjuhüpet. Foto: Vaiko Edur/SA Kihnu Kultuuri Instituut

Täna maanduvad langevarjurid Kihnu Virve kontserdile Rapla lauluväljakul, Eesti langevarjuklubi annab sellega oma klubi vanimale vabalangejale, 81aastasele vanaproua Virve Kösterile au.


Langevarjurid hüppavad värviliste suitsudega ja on kergesti jälgitavad. Vaatemängu näeb kella 16.45 paiku, andis teada Annika Arras langevarjuklubist.



Ühtlasi avatakse selle demomaandumisega langevarjurite treeninglaager „ParaSummer 2009“, mis on järjekorras juba kümnes.



„ParaSummer“ toimub 11.-19. juulini Rapla lennuväljal, kus treeninghüppeid on tegemas sadakond langevarjurit. Lennuväli on pealtvaatajaile avatud, külastajadki võivad proovida tandemhüpet.



Virve Köster tegi 8. juunil Rapla lennuväljal tandemhüppe. Koos temaga käisid vabalangemises ta tütretütred Reena ja Raina. Virve on vanim vabalangeja Eesti langevarjuklubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles