Morcheeba annab teisipäeval Tallinnas Baltikumi ainsa kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ross Godfrey ansamblist Morcheeba
Ross Godfrey ansamblist Morcheeba Foto: WENN.com

14. juulil esineb Tallinnas esimest korda Briti bänd Morcheeba. Kontsert klubis Rock Cafe on ainus show Baltimaades.

Brittide au ja uhkus Morcheeba segab oskuslikult trip hoppi, rocki, bluesi ja poppi. Bänd on ilmutanud 6 albumit, mida on kokku müüdud rohkem kui 6 miljonit. Tallinnasse jõuab bänd koos vokalisti Manda Zamologa.

Teisipäevase kontserdi soojendusesinejana astub üles kodumaine Def Räädu. Def Räädu kümne aasta sisse on jäänud kolme albumi, ühe remiksalbumi ja lugematute koostööprojektide jagu materjali, mis leidnud väljastamist CD-del ja vinüüliplaatidel nii Eestis kui mujal maailmas.

Ilmunud on «Eesti (feat. Antonio Ocasio)», «Chelsea (feat. Kynt)», «Kuningas ei eksi (feat. J.O.C. & Sofia Rubina)» ja «RL5 (feat. Stupid F)». Tänavusel vabariigi aastapäeva kontserdil Jõhvis esitas Def Räädu just selleks tarbeks kirjutatud loo «Viru vanne».

Piletid Rock Cafés toimuvale kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti. Üksikud soodushinnaga piletid on veel saadaval ka kaupluses Lasering Pärnu mnt 38, Tallinn. Uksed Rock Cafesse avatakse teisipäeval 14. juulil kell 19.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles