Superstaari-Timothy laulab homme «Kaelakee häält»

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timothy Jarman
Timothy Jarman Foto: Mardo Männimägi
Ehkki Viljandis elav inglane Timothy Jarman langes saate «Eesti otsib superstaari» konkurentsist välja, esineb ta sel pühapäeval koos teiste võistlejatega Vanemuise kontserdimaja laval eestikeelsete laulude voorus.

Teleülekandesse Timothy esinemine siiski ei jõua, seda näeb vaid Vanemuise kontserdimajja kogunenud publik, kuid noormees ise loodab, et ehk võtab keegi selle linti ja paneb pärast näiteks videoportaali YouTube üles, kirjutas SL Õhtuleht.

Maarja-Liisi ja Ivo Linna eurolaulu «Kaelakee hääl» valis Timothy esitamiseks sellepärast, et see oli esimene eestikeelne laul, mida ta Eestis olles kuulis ning laulu viis hakkas teda kummitama.

Eesti sõnade hääldamist aitasid noormehel lihvida sõbrad, kuid Timothy tunnistab, et mõned tähed, näiteks «t», valmistavad talle siiani raskusi ning ideaalset hääldust ei tasu temalt oodata.

Eesti keele päriselt selgeks saamine seisab Timothy sõnul praegu ajapuuduse ja pealehakkamise taga, kuid kuna ta kavatseb Eestis edasi elada, on soov keel selgeks saada kindel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles