Seksistseenid Jolie’ga heidutasid James McAvoyd

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James McAvoy
James McAvoy Foto: AP / Scanpix
Šoti näitleja James McAvoy tunnistab, et Angelina Jolie’ga seksistseenide filmimine oli tema jaoks ebameediv.

Koos Jolie’ga uues filmis «Wanted» mängiva McAvoy sõnul ei suutnud ta armustseenide filmimist nautida, kirjutab Digitalspy.

«See on higine ja ebamugav,» kurtis McAvoy ajalehele Daily Record. «Mu on paranoia, et tüdruk, kellega ma seksistseeni filmin, arvab, et ta erutab mind.»

«Seksistseenile eelneval ööl näen sellest õudusunenägusid,» jätkas näiteja. «Erutumiseks pole mingit võimalust, kuna oled nii närvis ja kõik need inimesed jägivad sind.»

McAvoy, kes on fimis «Atonement» armatsenud ka teise Hollywoodi kaunitari Keira Knightleyga, peab kaunite näitlejannadega seksistseenide filmimist heidutavaks.

«See on heidutav. Neid peetakse maailma ilusaimateks inimesteks ja mina ilmselgelt pole seda,» rääkis McAvoy. «Ma ei pea end küll inetuks, aga ma pole ka mingi ilueedi.»

29-aastane staar kinnitas ka, et õbluke Keira Knightley pole vastupidiselt meedias ilmunud väidetele mingil juhul anorektik.

«Katsusin mitmetes «Atonementi» stseenides kõiki tema kehaosi ja temaga on kõik korras,» sõnas McAvoy. «Neil luudel on liha, kinnitan seda teile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles