Ajaleht maksis Kate Beckinsale´ile laimu eest kahjutasu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale Foto: AFP / Scanpix

Kohus mõistis Kate Beckinsale´i kasuks ühelt Suurbritannia ajalehelt välja 20 000 naela suuruse kompensatsiooni selle eest, et väljaanne teatas, justkui oleks naine jäänud ilma oma unistuste rollist 1968. aastal valminud filmi «Barbarell» uusversioonis.

Daily Express kirjutas möödunud kuul, et Beckinsale´i «süda murdus» selle tagajärjel, kuid naise advokaadi sõnul oli kogu artikkel täielikult vale ja põhjustas näitlejatarile märkimisväärset häbi ja moraalset kahju, vahendab WENN.

35-aastane Beckinsale pole advokaadi sõnul kunagi mingil moel nimetatud linateosega seotud olnud ning selles osalemiseks pole ta kunagi läbirääkimisi pidanud.

«See artikkel jättis vale mulje, nagu oleks Kate Beckinsale´i karjäär alla käimas, mis peletab kahtlemata eemale võimalike filmirollide pakkujaid,» ütles advokaat Graham Atkins.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles