Briti diplomaat sattus Venemaal seksiskandaali

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti diplomaat sattus Venemaal seksiskandaali
Briti diplomaat sattus Venemaal seksiskandaali Foto: AFP / Scanpix

Siber andis Suurbritannia diplomaadile õppetunni.

37-aastane James Hudson oli pärast seksiskandaali tekkimist sunnitud Venemaal Jekaterinburgis asuvas Suurbritannia konsulaadis ameti maha panema, kirjutab Life.ru.

Nimelt lekkis avalikkusse video, millel on diplomaati näha seksimas kahe heledajuukselise venelannaga.

Seksivideo pikkus on neli minutit ja 18 sekundit ning kõik selles toimuv ei anna palju ruumi kahtlemiseks. Video lõpukaadrites on kõike kolme näha voodis.

Hudson pani pärast video avalikuks tulemist ameti maha ja naasis kodumaale.

Tehti kindlaks, et videol olevad naised on kõrgklassi prostituudid ning nimetatud filmilõik on üles võetud ühes Jekaterinburgi bordellis.

Suurbritannia ametivõimud püüavad nüüd välja uurida, kes video tegi ja internetti üles riputas.

Venemaa ja Suurbritannia suhted ei ole hetkel just kiita ning väidetavalt võivad asja taga olla isegi Venemaa luureorganid.

«Vene luurel on pikaajalised kogemused salajaste seksifilmide ja –videotega. Neid kasutatakse nii oma riigi kodanike kui  ka välimaalaste manipuleerimiseks,» sõnas juhtumiga kursis olev allikas.

Teine võimalus on, et video taga on mõni organiseeritud kuritegevuse grupeering. Oletatakse, et selle video abil püüti Hudsonilt välja pressida kasulikke äritehinguid või ka lihtsalt raha.

Diplomaat ei soovinud seksivideot ega tema ümber lahvatanud skandaali kommenteerida ning ka Jekaterinburgis asuvas Briti konsulaadis hoidutakse sellest.

«Hudsoni asemel on tööle asunud juba uus inimene,» oli konsulaadi esindaja napisõnaline.





Kommentaarid
Copy
Tagasi üles