Sandra Nurmsalu salvestab singlit ja valmistub suvetuuriks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Nurmsalu
Sandra Nurmsalu Foto: AFP / Scanpix

Eestile eurolauluvõistlusel kuuenda koha toonud Urban Symphony soovib taas kodupubliku ees esineda.


Sandra katkestas hetkeks stuudioproovi koos Urban Symphonyga, kus salvestati parasjagu uut singlit «Päikese poole». Loo meloodia ja sõnad pärinevad ikka Sven lõhmuse sulest ja praegu viimast lihvi saav laul jõuab lähipäevil kuulajateni.

Pärast Moskva suurüritust sattusid karismaatilised neiud välismaa meelelahutustööstuse fookusesse, kuid nad eelistavad praegu Eestimaal esineda ning on hõivatud uue plaadi ettevalmistamisega. Täispikka plaati on oodata sügiseks.

«Tõepoolest, meid on kutsutud erinevatesse riikidesse esinema, kuid esialgu plaanime oma kodumaa publikule suures tänus musitseerida, inimeste toetus on olnud väga suur ja meie jaoks äärmiselt oluline - andnud jõudu ja kindlust,» tänas lauljatar oma muusika austajaid.

«Augustikuus astume Eestimaa kaunites paikades lavalaudadele kontserttuuril «12 suvevärvi» koos Raivo Tafenau, Laura, Sergio Bastose jt andekate tippmuusikutega. Ootame tuuri väga ja kutsume kõiki kuulama!» loodab võluv artist.

Loomulikult mõjutab meelelahutustööstust niru majandusseis, samuti konkureerivad kuulaja rahakoti pärast mitu suuremat kontserti-festivali ning lugematu arv suvetuure, kuid Sandra ei ole eriti mures: «Majandusolukord on keeruline ja suvi täis erinevaid üritusi, kuid arvan, et kui inimene soovib meid kuulama tulla, siis ta teeb selle valiku ja leiab tee meieni.»

Suvi kulgeb Urban Symphony tüdrukute jaoks pingelises tempos: «Oleme kamba peale kokku teinud eksameid, lõpetanud koole, astunud kooli sisse, harjutanud, esinenud kinnistel üritustel. Puhata oleme kah natuke saanud!"

Vabal ajal meeldib Sandrale end värskes õhus liigutada. «Mina sõidan hea meelega rulluiskudega. Need on mul juba väga kaua olnud, kuid sõidavad endiselt üsna korralikult. Jalgrattaga sõitsin aastaid tagasi maal elades väga tihti, aga praegu päris enda ratast mul ei olegi,» kahetseb Eestile Euroopas kuulsust toonud kollektiivi esiartist.

Vaata, kuidas Sandra salvestab stuudios uut singlit «Päikese poole» siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles