Porkunis jätkub laupäeval tegemist tundideks

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahel viimasel aastal on tünnisõitu valitsenud soomlane Mikko Mäkelä.
Kahel viimasel aastal on tünnisõitu valitsenud soomlane Mikko Mäkelä. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Laupäevasel Porkuni päeval jagub tegevust keskpäevast hiliste õhtutundideni.


Kaieallikal peetakse maha üheksandad Eesti esivõistlused tünnisõidus, võistlussõidud algavad kell 12, finaalid kell 14.30. Kell 15 toimub Soome-Eesti maavõistlus tünnide teatesõidus.

Juba kell 11 teevad Kaieallikal uksed lahti keskkonnatelk ja saunabuss, külastada saab kümblustünni, töötab kanuulaenutus.

Kell 12 algavad Kaieallikal veel külade rannavolle turniir ja Tamsalu valla esivõistlused saapaviskamises, kell 15.30 aga leilivõtmise võistlus.

Porkuni rahvamaja juures on kella 11-17 avatud kirbuturg ja käsitöö näitusmüük.

Lossisaarel saab kella 11st külastada paemuuseumi ja keskpäevast proovida köiel üle järve sõita, tegevuste raskuspunkt kandub sinna aga pärast kella 16.

Kell 18.30 algab lossisaarel küladevaheline grillimisvõistlus, kell 19.30 saab aga degusteerida grill-liha, koduõlut ja värsket hapukurki.

Kell 20 algab kontsert "Euroshow", kus astuvad üles Evelin Samuel, Meribel Müürsepp, Jakko Maltis, Jarmo Seljamaa, Anne Veesaar ja tantsijad.

Pärast kontserti jätkub pidu tantsuõhtuga ansambli Kaabu saatel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles