Timo ja Janika lahkusid «Õigest valikust» paarina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin ja Timo.
Kätlin ja Timo. Foto: TV3

Seekordses TV3 kohtingusaates «Õige valik» maalisid osalised teineteist, lustisid seiklusrajal ja selgus veel üks paar.

Hommikul said laua taga kokku Kätlin ja Timo ning viimane ütles, et käis keskööl allkorrusel. «Tegelikult mõtlesin ka tulla, aga jäin magama. Olin nii väsinud,» selgitas Kätlin.

Kolmandaks saabus majja 18-aastane Janika, kellele Timo esmakohtumisel väga head muljet ei jätnud. Noormees avaldas lootust, et Janika on veidike teravam pliiats karbis kui mõni teine tüdruk seal.

Esimesel kohtingul loosis Timo kaaslaseks Janika ning nad osalesid maalikursusesl, kus maalisid teineteise figuuri looduse taustal.

«Minu nõrkuseks blondid tüdrukud,» tunnistas Timo, et Janika suutis tal juba pea sassi ajada.
Ka teisel kohtingule seiklusrajale loosis noormees Janika. Nii Timo kui Janika tunnistasid, et seiklusrada tundus alguses lihtsam, kui see tegelikult oli.

«Ma arvan, et Janika ja Timo vahel on säde küll, seda on kaugelt näha,» kommenteeris Kätlin. Tüdrukud arvasid, et Timol on raske valida, kuid tolle sõnul oli see just lihtne. «Sport võidab,» teatas Timo ja saatis koju Kätlini.

Timo ja Janika otsustasid keskööl alla tulla ning lahkusid saatest paarina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles