Eesti bänd võitis SonyBMG plaadilepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Smashed Nail Sister koos Allan Roosilehega
Ansambel Smashed Nail Sister koos Allan Roosilehega Foto: Internet

SonyBMG ja StarFM kuulutasid eile (24.04.08) Qashqai Urband Playgroundi Eesti võitjaks bändi Smashed Nail Sister, mis võitis plaadilepingu SonyBMGga.


Võidubänd sai publikuhääletusel 25 000 häält. Koos žürii häältega tagas rekordtoetus bändile kindla võidu. Smashed Nail Sister kitarrimängija Andrew Wer ütles, et ei suuda bändi edu siiani usukuda.

«Kõik on liiga hea ja uskumatu, sest registreerisime oma bändi viimasel päeval, kuid panime sellegipoolest võistluse kinni,» lausus Andrew.

Smashed Nail Sister on tegutsenud kaks aastat ning nad viljelevad romantilist metal-muusikat. Ürituse peakorraldaja Nissan Nordic Europe esindaja Henri Daumi sõnul oli osalevate bändide arv väga suur ning ületas ootusi.

«Äärmiselt hea on vaadata, et Eestis on palju häid bände, kes pole veel avalikkusele tuntud, kuid teevad tasemel muusikat,» lausus Daum.

«Usun, et need, kes seekord ei võitnud, said vähemalt indu edaspidiseks ega kaota lootust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles