Mikk Saar pakub kõigile soovijatele autosõitu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Saar Tallinn Motorshowl
Mikk Saar Tallinn Motorshowl Foto: Tallinn Motorshow

Praegu Rocca al Mare messikeskuses toimuva autonäituse Tallinn Motorshow 2008 raames pakub laulja Mikk Saar võimalust koos temaga 45 kraadi all mäkke tõusta.



Nimelt on messikeskuse esisele platsile ehitatud merekonteinerile toetuv ekstreemne 45-kraadise tõusuga kaldtee, mida mööda oskuslikud mäkketõusjad soovijaid Nissani maasturitega ca 3 meetri kõrgusele sõidutavad.

Üks närvikõdi pakkujatest on laulja Mikk Saar. «Ma olen seal vahelduva eduga iga päev kohal. Täna näiteks lähen kella 12st ja olen kella 14ni. Siis vahepeal bändi proovi ja pärast jälle tagasi,» sõnas Mikk Elu24.ee’le.

Siiani on Saar sõidutanud nii oma tuttavaid kui ka teisi messikülastajaid. Aga fänne? «Kaks väikest poissi käisid koos minuga sõitmas, tüdrukuid pole eriti käinud. Eks see võib nende jaoks natuke hirmus ka olla,» jutustas laulja.

Mikk ise on järsu tõusuga juba harjunud ja ütles julgustuseks, et temaga koos on hea ja turvaline sõita: «Ega ma ju ise ka ei tahaks alla kukkuda,» mainis Mikk lõbustatult.

«Kes soovib Mikk Saarega sõitma minna, ei pea isegi messi piletit ostma, kuna mäkketõus toimub Rocca al Mare messikeskuse ees,» kommentaaris Elu24.ee’le ürituse pressiesindaja Marta Vasarik.

Lisaks Mikule sõidutavad soovijaid ka kaks kena neidu.

Tallinn Motorshow 2008 on Eesti ajaloo suurim autonäitus. Aastaid Motorexi nime all toimunud suur autonäitus on tagasi uue nime all ning uues asukohas. Ligi 20 000 m2 ekspositsioonipinnal on oma värskete uudismudelitega esindatud pea kõik suuremad rahvusvahelised autotootjad.

Rocca al Mare messikeskus moodustub Saku Suurhallist, tennisehallidest ning ajutistest hallidest Saku Suurhalli ja Premia jäähalli piirkonnas. Tallinn Motorshow 2008 toimub 23.–27. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles