Pärnus avatakse uus surfiklubi Aloha Surf

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus sünnib uus surfiklubi.
Pärnus sünnib uus surfiklubi. Foto: Urmas Luik

Laupäeval avatakse Pärnu rannas uus surfiklubi Aloha Surf, see rannaklubi hakkab tegelema lohe- ja purjelauarendi ning nende mõlema koolituse korraldamisega.


Laupäevane sportlik avaüritus algab kell 14, teavitas Eesti purjelaualiidu pressiesindaja Eleny Vahter. Avamisele on oodatud kõik huvilised, nii lohesurfi kui purjelaua sõbrad. Päeval toimuvad turniirid, surfisõbrad saavad mõõtu võtta rannajalgpallis, lauajalgpallis, SUPi ja kajakiga sõitmises ning uppuva lauaga tiksumises. Kui tuult on piisavalt, toimub riigi parimate lohesõitjate lohesurfi kommenteeritud demonstratsioon.



Päevajuhina astub üles Joosep Järvesaar (Bedwetters), kes on surfiga tihedalt seotud. Muusikalise tausta eest hoolitseb Dave Storm. Avamise jätkupidu tuleb Pärnu klubis Sugar.



Koostöös Pärnu linnavalitsuse, Eesti purjelaualiidu, Eesti loheliidu ja Pärnu surfiklubiga loodud klubi eesmärk on surfi kui spordiala ja elustiili propageerida. Peale lohe- ja purjelauavarustuse hakatakse edaspidi pakkuma rendiks kajakke ja SUPe (püstijala aerupaate).



Eesti purjelaualiit on spordialaliit, mis ühendab purjelauasõiduga tegelevaid inimesi ja klubisid ning korraldab ala arenguks vajalikke võistlusi ja üritusi nii tõsimeelsetele sportlastele kui ala harrastajatele.







Kommentaarid
Copy
Tagasi üles