Täna MTV «Kuulsuste edetabelis» – thrash metali legend Anthrax

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthrax
Anthrax Foto: Rabarock

Täna, 8. juulil kell 22:00 esitlevad MTV «Kuulsuste edetabelis» oma lemmikvideoid USA

thrash metali

legendi Anthrax bassimängija Frank Bello ja laulja Dan Nelson.

Tänavusel Rabarocki festivalil, vahetult enne lavale astumist valisid mehed MTV kultussaate tarvis kümme muusikavideot kahe viimase aastakümne hard rocki ja metali kullafondist, teiste seas ka omaenda koostöö «Bring the Noise» hiphop-pioneeridega Public Enemy aastast 1991.

Esikohale platseerus lugu «kõigi aegade kõvemalt rock ’n’ roll bändilt» Austraaliast.

Lisaks muusikamaailmas saavutatud absoluutse kultusbändi staatusele on Anthraxi liikmed aegade jooksul üles astunud mitmeis üleilma kuulsates teleshowdes’des, sh sarjas «Tuvikesed», VH1 tõsielusaates «Supergroup» ning muusikasaadetes «I Love the 80s» ja «I Love the 90s».

Sügisel on oodata Anthraxi kümnendat kauamängivat «Worship Music», mis on bändi esimene salvestus praeguse lauljaga, tänases «Kuulsuste edetabelis» üles astuva Dan Nelsoniga.

Anthraxi «Kuulsuste edetabeli» esmaesitlus täna kell 22:00, kordused laupäeval, 11. juulil kell 23:00 ja teisipäeval, 14. juulil kell 01:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles