Brooke Shields meenutas Michaeli hellade sõnadega

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jacksoni mälestusteenistus. Stevie Wonder
Michael Jacksoni mälestusteenistus. Stevie Wonder Foto: AFP / Scanpix
Michael Jacksoniga jättis teisipäeval, 7. juulil Los Angelese Staples Centeris hüvästi 20 000 inimest. Südamlikul mälestustseremoonial jätsid popi kuningaga teiste seas hüvästi ka paljud tuntud staarid.

Mälestustseremoonia algas minutilise leinaseisakuga. Seejärel esitas Mariah Carey Michael Jacksoni laulu I'll be there.

Plaadifirma Motown Records asutaja rääkis oma mälestuskõnes, et Michael on ajaloo üks suurimaid popikoone, kes pühendas oma elu sajaprotsendiliselt tööle meelelahutusmaailmas. 

Muusikalegend Stewie Wonder laulis kauni loo, mis tõi paljudele pisarad silma. Seejärel laulis Jennifer Hudson koos gospel-kooriga Michael Jacksoni hümni.

Ka Michaeli kauaaegne sõber Brooke Shields pidas pika ja liigutava kõne popiidoli auks. Oma kõnes meenutas näitlejatar kuidas ta esmakordselt kohtus Michaeliga, kui oli alles 13-aastane plikatirts. «Me leidsime Michaeliga kergesti ühise keele, sest teadsime mõlemad, kui keeruline on olla juba lapsest saati kuulus ja tähelepanu keskpunktis.» 

«Michaeli lemmiklugu oli ühe Charlie Chaplini filmi tunnuslugu Smile. Selle sõnad olid, et naerata alati, isegi siis, kui süda on murtud,» lõpetas oma kõne pisarates Brooke Shields. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles