«Rannavalve» jõuab kinoekraanile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson telesarjas «Rannavalve»
Pamela Anderson telesarjas «Rannavalve» Foto: WENN

Legendaarne seksikas telesari «Rannavalve» jõuab peatselt ka kinopubliku ette – nimelt plaanitakse sarjast teha komöödiafilm.

«Rannavalve», mis rääkis Los Angelese veteltpäästjate elu, aitas taas elule David Hasselhoffi varjusurmas olnud karjääri ning tegi Pamela Andersonist kiirelt ühe maailma populaarseima kaanetüdruku, vahendab WENN.

Sarja jälgiti kõikjal maailmas ning kokku jälgis seda enam kui 1,1 miljardit televaatajat. Alates sarja lõppemisest on pidevalt räägitud sellest, et selelst tehakse film ning filmikompanii Paramount juhid on nüüd sõlminud lepingu stsenarist Jeremy Garelickiga, et too filmi süžee valmis kirjutaks.

«See tundus olevat sobiv muster, et taha film, mis oleks sarnane näiteks «Politseiakadeemiaga»,» ütles Garelick teemat kommenteerides.

Ükski sarja osatäitjatest uues filmi põhirollides üles ei astu, kuigi väidetavalt osalevad Hasselhoff ja Anderson filmis kõrvalosatäitjatena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles