Beth Ditto valmistub karjääri lõppemiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beth Ditto
Beth Ditto Foto: AP / Scanpix

Lauljatar Beth Ditto teeb tagavaraplaane selleks puhuks, kui ta muusikukarjäär peaks ootamatult lõppema – nimelt kavatseb neiu kosmeetikuks õppida.

Ansambli The Gossip solistina tuntud Ditto sai esmakordselt kuulsaks 2006. aastal, kuid ta on kindel, et ühel päeval kuulsus kaob ning sellepärast mõtleb ta juba praegu sellele, mida teha siis, kui ta muusikaga enam raha teenida ei saa, vahendab WENN.

«See hullumeelsus, see tähelepanu – see pole normaalne ja ma ei ole kunagi arvanud, et see kestab igavesti. Sa lihtsalt pead teadma, et see ei kesta igavesti, see ei tapa sind. See muudab su elu, aga mitte seda, kes sa oled,» ütles Beth Ditto.

«Ma tean alati, et ma pean säästma raha juhuks, kui midagi juhtub. Tulevikus pean ma ühel päeval kosmeetikute kooli minema. Ma pean minema tagasi koju ja elama normaalset elu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles