Mänedžer Fred Sonne luiskas superstaaride kohta?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Triisa
Keit Triisa Foto: Mardo Männimägi

Saate «Eesti otsib superstaari» finalist Eliis Pärna ei uskunud oma silmi, lugedes SL Õhtulehest, nagu salvestaks Iglesiase-Aneti kuulsaks teinud mänedžer Fred Sonne temaga juba plaati.

Pärast seda, kui staarisaatest langes Keit Triisa, saatis nüüdseks lagunenud tüdrukutebändi 2U ja Iglesiase-Aneti mänedžerina tuntuks saanud Fred Sonne ajalehele e-kirja, millest ta väitis, et neiu olevat halva iseloomuga ja tema hakkab plaati tegema hoopis Eliis Pärnaga, kirjutas SL Õhtuleht.

Kumbki tüdruk ei saa Fredi jutust aru – Eliis pole mehega kunagi kohtunudki ja Keit on solvunud, et mees teda niimoodi alusetult laimab.

Keiti sõnul käis ta Sonne juures proovilaulmisel, kui oli umbes 13-aastane ning mees ei andnud pärast mingisugust vastust ja nii loobus tüdruk ise.

«Sonne on pidevalt tahtnud ajakirjandusse pääseda läbi teiste ja siinkohal siis läbi minu laimamise, tõmbas mulle kui väga noorele inimesele vee peale,» analüüsis Keit.

Fred täpsustas nüüd ka plaadijuttu - tema sõnul ei rääkinud ta Eliisiga plaaditegemisest mitte kindlas kõneviisis, vaid see olevat alles idee tasandil.

«Valelik ja labaselt iga hinna eest kuulsust ihkav lähenemine ei ole minu jaoks, seega ei näe ma Fred Sonnega küll mingit põhjust kunagi koostööd teha,» nentis aga Eliis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles