Selle nädala «Featuring:» toob Von Krahli baari reggaerütmid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HRR!
HRR! Foto: HRR!

Sel neljapäeval, 9. juulil leiab Tallinnas Von Krahli teatri baaris taas aset üritus «Featuring: Krahli neljapäev», mis pakub meeldivat vaheldust neile muusikasõpradele, kes samal ajal Lauluväljakul toimuvale suurfestivalile minna ei jaksa või ei soovi.

Seekordsel peol astuvad lavale mõnusat peomuusikat tegevad ansamblid HRR! ja Ilija & Mostband, kes tantsutavad rahvast hilise ööni.

Reggae- ja funki hõngulise loominguga juba paljude muusikasõprade südamesse pugenud HRR!, on seni olnud üritusteseeria «Diletantide Avangard» üks tõmbenumbreid, kuid on «Featuring:»-ide külaline olnud ka varem. Ilija & Mostband kulutab kontserdisarja «Featuring:» raames lavalaudu aga esmakordselt.

Oma reggae-kahuritega ülipositiivseid vibratsioone lendu tulistav Mostband on saanud otseseid ja kaudseid mõjutusi sellistelt legendaarsetelt muusikutelt nagu Bob Marley, Manu Chao ja Lee Perry, ent peab suureks eeskujuks ka tuntuimat kodumaist reggae-bändi Rasta Orchestra. Neljapäeval tähistab bändi liider Ilija Solo ka oma sünnipäeva!

Lisaks suurepärastele ansamblitele kostitab neljapäeval inimesi toreda muusikaga legendaarne punkpoppar Chungin ansamblitest Chungin & The Strap-On Faggots ning Maikameikers.

Nii sel kui ka kõigil järgmistel suvistel neljapäevadel kuni augustikuu lõpuni toimuvatel sarja «Featuring:» üritustel maksab sissepääs kõigile vaid 50 krooni ning Von Krahli teatri baar nõuab värskendava õlle eest samuti tavapärasest vähem raha ehk kõigest 30 krooni.

Selle nädala «Featuring:» toimub neljapäeval, 9. juulil algusega kell 21.00 Tallinnas, Von Krahli teatri baaris (Rataskaevu 10/12).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles