Vändra motomeeste lopsakas pidu Vändra Aveliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aveli Abel ja tema ema Ruta
Aveli Abel ja tema ema Ruta Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Vändra motoklubi pidas hiljuti Jaani trahteris avapidu, mis läks Eesti seltsielu ajalukku, sest õhtujuhina debüteeris kohalik üle-eestiline kuulsus Vändra Aveli.

Komeedina eesti kuulsuste ridadesse lennanud Vändra Aveli, pärisnimega Aveli Abel, võttis enda sõnul pakkumise motokärbeste õhtujuhiks vastu seepärast, et pakkumine oli hea ja ainult loll ütleks nii heast pakkumisest ära.

Reporter uuris, kas tüdrukul ka mingi teema ja jutt ürituse raames välja mõeldud.

«No muidugi olen ma mõelnud ja ette valmistanud,» teatas rinnakas blondiin veidike ebalevalt ning lisas, et teksti on tal õhtu jaoks täiesti piisavalt välja mõeldud.

Seejärel uuris reporter, kuidas näitsik end ka esimest korda suure rahvahulga ees esinedes tunneb.

«Väga hästi,» kinnitas Aveli ja lubas tulevikuski ukse headele õhtujuhi pakkumistele lahti jätta. Nii, et värisege Marko Reikop, Hannes Võrno ja Peeter Oja, sest teile on tekkinud konkurent.

Vändra Aveli kuldsed sõnad terve õhtu jooksul olid aga sellised: «Meeldivat motoklubi avamist! Kui meeldivaks see kujuneb teile, see oleneb teist.»

Alustuseks pole tõesti ju paha. Põhiline, et rahvas tundis mõnu ja Vändra motomeeste pidu algas lopsakalt.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles