Kilingi-Nõmme peab linnapäevi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme peab linnapäevi.
Kilingi-Nõmme peab linnapäevi. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Saarde valla sisene linn Kilingi-Nõmme peab sel nädalavahetusel tavakohaseid, järjekorras kaheksandaid linnapäevi.


Pidu 71 aasta vanuses linnas algab reedel kell 20.30 rongkäiguga suveaiast Lavi järve äärde, kus simmanile lisab hoogu Piccolo Folk.



Laupäeva varahommikul selgub Kirikujärve ääres kangem kalamees, kelle hõikab kell 10 suveaias välja uhhaad keetev peakokk Vladislav Koržets. Samal ajal algavad Kilingi-Nõmme tuletõrje 115. aastapäevale pühendatud võistlused ja Tihemetsas avatakse külastusmängu “Unustatud mõisad” huvilistele Voltveti häärber.



Noorimad osavõtjad saavad hüpata batuudil, kuulevad liikluspolitseinike õpetusi, võistelda eakohaselt sääreväristajate kiirendusvõistlusel ja jalgrattasprindis.



Kella 14st näeb suveaias lemmikloomi, kell 20 esinevad võimlemisklubi Githa ja line-tantsijad kesklinnas purskkaevu juures. Seejärel annab suveaias kontserdi Smilers, hoo kütab üles Polero ja piletirahaks tuleb jätta koidula.



Pühapäev tuleb sportlik, keskpäeval pakub pinget viimase mehe/naise jooks.



Kilingi-Nõmme sai linnaõigused 1938. aastal, kahe ja poole tuhande elanikuga linn liitus viimaste kohalike omavalitsuste volikogude valimistel Saarde ja Tali vallaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles