Moby toitlustamine on sama keeruline kui presidendi vastuvõtul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moby
Moby Foto: Õllesummer

Eestis Moby toitlustamise eest vastutav Carmen Catering nimetab staari toitlustamist presidendi vastuvõtuga samakeeruliseks ülesandeks. Moby sõidab Eestis ringi tumendatud klaasidega Mercedesega ning nõuab lauluväljaku ruumidesse ka jõusaali.

Eralennukiga homme Tallinnasse saabuv Õllesummeri peaesineja Moby aktsepteerib oma laual ainult orgaaniliselt kasvatatud taimetoitu. Samuti ei tohi söök sisaldada säilitusaineid ning loomseid produkte nagu piim ja juust. Moby jaoks mõeldud toit peab olema rangelt eraldatud teda saatva meeskonna söögist.

«Moby toidu puhul on väga palju eri nüansse, mida jälgida,» ütles viimased kuus aastat Vabariigi Presidendi vastuvõtu toitlustamise eest vastutava Carmen Cateringi tegevjuht Relika Tiik.

«Kõik peab olema orgaaniliselt kasvatatud ning palju on toiduaineid ja lisandeid, mida Moby ei aktsepteeri. Selles suhtes on see sama keeruline ülesanne, kui presidendi vastuvõtu toitlustamine,» lisas Tiik.

Söökidest on staar nõudnud muuhulgas orgaaniliselt kasvatud porgandeid, hummust, spinatit, kurki ning muid puu- ja köögivilju. Samuti peavad laual olema orgaanilised mahlad ning töötlemata roheline tee.

Korraldaja peab Mobyle tagama valgetes toonides backstage-ruumi ja treeningsaali. Mobyle läheb lennujaama vastu tumendatud klaasidega Mercedese limusiin. Megastaar ööbib viietärni hotellis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles