Rain Lõhmuse ja Andres Viisemanni arvates on just LHV parim koht sinu rahale

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV Investeerimiskeskuse avamine City Plazas 18.04.08
LHV Investeerimiskeskuse avamine City Plazas 18.04.08 Foto: Maria Vahuri

18.aprillil avas

LHV

City Plazas uue omalaadse investeerimiskeskuse, kus lisaks tavapärasele nõustamisele on võimalik laenutada ka investeerimiskirjandust ja osaleda miniseminaridel.


Rain Lõhmus: «Meie Investeerimiskeskuse avamine pole kindlasti hüpe inimkonna jaoks: globaalset soojenemist me sellega ei peata, arvatavasti ei avalda see ka olulist mõju languses olevatele börsidele üle maailma. Selle väikese sammuga aga liigume me kindlalt lähemale eesmärgile, et investeerimine Eesti inimeste seas populaarsemaks muutuks ning neil seejuures võimalikult adekvaatne info oleks.»

«Investeerimiskeskus pole pelgalt järjekordne tavapärane pangakontor vaid koht, kus lisaks tavapärastele investeerimistehingutele on võimalik laenutada investeerimisalast kirjandust, kuulata miniseminare ja saada lihtsalt head nõu,» rõhutas ka LHV Investeerimispanga teine omanik Andres Viisemann.

Reedeõhtune avaüritus oli meeldivalt meeleolukas. Lühiülevaatele maailma finantsturgude prognoosidest järgnes värskendav moeshow Liisi Eesmaalt. LHV uue juhtkonna tutvustamist miksis aga oma klubihittidega lauljatar Sofia Rubina. Loomulikult ei puudunud laualt ka suupisted ja väike naps.

Kiika ka ürituse galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles