Pärnu politsei klaaris öösel kaklusi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Andris Tammela

Laupäeva öösel vastu pühapäeva pidi Pärnu politsei ohjama oma isale pudeliga pähe löönud neidu, klaarima mitut kaklust ja aitama purjutajaid tänavalt koju.

24tundi.ee saatis politseid koos Kanal 2 saatega „Krimi".

Meie öised seiklused said alguse kella 22.20 paiku Uus-Sauga tänaval, kui politseile tuli teade, et maja number 1 hoovis purjutab ja karjub seltskond.

Hoovis veetis lõbusalt aega vähemalt kümme inimest, kellest enamiku vanus jäi alla 30. Politsei kutsus samas majas elav ligi 80aastane vanadaam.

Kui patrull läks hüsteeritseva naisega hoovi korda looma, ründas vanurit üks hoovis pidutsenud tütarlaps, kel õnnestus lüüa pensionäri jalaga pea piirkonda ja enne politseinike sekkumist isegi hammustada.

Veritseva peahaavaga vanur jooksis hoovist tänavale, kus ta hakkas maja ees appi hüüdma.

Samal ajal ründas aga üks hoovis olnud meestest krimireporter Imre Kaasi, kel õnnestus vaevu end ja telekaamera ründaja eest päästa.

„Ma löön sul silmad kinni, raisk, kui sa veel siia filmima tuled!" röökis ründaja Kaasile pärast seda.

Politseil õnnestus saabunud abijõududega purjutajate seltskond pealtnäha maha rahustada ja kedagi kaasa ei võetud.

Kuid vähem kui tund hiljem tuli samasse majja uus väljakutse. Siis oli kohal ka kiirabi. Kiirabitöötajad märkisid, et neiu, kes oli enne väljas vanurit peksnud, oli löönud korteris oma isal pudeliga pea lõhki. Isa haav õmmeldi kinni ja tütrele tehti rahustav süst.

Nii politseipatrull kui kiirabibrigaad kinnitasid, et tegu on nende jaoks tuttava kohaga.

Lähedal elavad naabrid rääkisid ajakirjanikele, et maja hoovis on pidevad joomingud ja hoovist käivat läbi väga kirju seltskond. Kaklusedki olevat üsna igapäevased.

Südaöö paiku pidid politseinikud aitama Liblika tänaval ühe kortermaja ees tänaval istuvat noormeest. Lühikeste pükstega mees oli nii purjus, et ei jaksanud ise püsti tõusta ja sammuda kümne meetri kaugusel oleva majani.

Politseinike abiga see tal siiski õnnestus ja nooruk anti üle kodus ootavale emale.

Pärast poolt üht tuli teade, et rannapromenaadil on mees oimetuks pekstud. Enne ajakirjanike kohale jõudmist oli olukord siiski lahendatud.

Pärast kella üht klaarisid politseinikud aga klubi Sugar ees kaklejate suhteid. Sugaris oli ühe noormehe kulm puruks löödud.

Samaaegselt arenesid sündmused rannaklubis Sunset.

Sunsetis peol viibinud suvereporteri Madde Rebase teatel üritas üks mees üle aia Sunseti väliterritooriumile peole pääseda, kuid turvamehed pidasid ta kinni.

Kohale kutsutud politseinikele hakkas mees vastu ja tal tuli rahustamiseks käed raudu panna.

Kella 2.30 ajal jälgisid ajakirjanikud juba ilma politsei osavõtuta Lehe tänaval ühe turske vene mehe tegusid.

Mees kraakles Rannapargi äärsel kõnniteel oma tüdrukuga ja oli tüdruku vastustest ilmselt häiritud, sest pärast neiuga jagelemist üritas ta käega sisse lüüa Lehe tänaval hotelli Legend juures seisva auto tagumist klaasi.

Et see ei õnnestunud, purustas mees hotelli terrassil ühe lambi ja peksis küünarnukiga hotelli nimetahvlit.

Mehe teod lõppesid hotelli ees oleva ajutise liiklusmärgi pikali löömisega.

Ilmselgelt end välja elanuna suundus mees pärast vägitegusid oma tütarlapse juurde tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles