Nädalakokkuvõte: tiirased vanamehed ja kuulsuste lapsed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe ja Liis Lass
Laura Kõrgemäe ja Liis Lass Foto: Stansilav Moškov / Bravo

Eelmise nädala pommuudiseks oli Kaia Triisa laps, kuid kõige enam loeti hoopis uudist, et missi-Laura hoiatab noori tüdrukuid vanemate meeste eest. Samas ülipopulaarseid lugusid oli jalaga segada.

Esmaspäev

Kodumaalt saime teada, et vereimejad taastavad Katarina Padari elujõu, Ninja-Katrin kuulsuste kogunemistel enam käia ei viitsi, staarmeikar Kaia Triisa varjab last ja Karolin Kuusiku lemmik on Hitler.

Lisaks küpsetas Saagim uue staari, Johann Urb mängis maailma halvimas filmis ja Aveli Abel esines Dollhouse’il.

Välismaalt nägime hiilgavat reklaami, kus USA korvpallistaar hüppas üle liikuva auto?

Kurioosumimaailmas saime teada, et lennukist alla kukkunud naine hukkus, «juurtega mehelt» opereeriti ära kaks kilogrammi käsnu ja naine osutus pulmaööl meheks.

Teisipäev

Eestis olid tähelepanu all lapsed: Kaia Triisa rääkis enda tütrest ning Levandi ja Peetson adopteerisid poisslapse.

Lisaks saime teada, et Edgar Savisaarele jäi kodus kitsaks, Lauri Pihlapil on nimeteemast kopp ees, Missi-Laura hoiatab noori tüdrukuid vanemate meeste eest, Marika Korolev alustas oma äri ja Carola sai eksklusiivintervjuu Mena Suvarilt.

Välismaal oli tegevust veelgi enam: Paris Hilton jalutas Londonis rinnahoidjata, Marilyn Monroe seksifilm läks ärimehele, Gary Dourdan lahkub «C.S.I.: kriminalistidest» ja Anna Kurnikova ei kavatse kunagi abielluda.

Veidrustemaailmast saabusid uudised, et ameeriklane kukkus vulkaani kraatrisse, pensionär lõhkus kaks Porschet, hispaanlane kandis ema pead kaasas ja piinatud kaheksa-aastane põgenes 30-aastase abikaasa juurest.

Kolmapäev

Elu24.ee superkolmik oli pettunud, et staarisaatest langes välja Keit.

Saime ka teada, et Niki ja Normann hakkavad koos laulma ning Beatrice`i tütar Simona ootab last.

Tähelepanu all olid ka alukad: saime teada, kellel on kõige kallimad alukad ja oma aluspesu tutvustasid Suurbritannia missid.

Välismaal põnevaimateks uudisteks oli, et Carey kaal langeb uskumatu kiirusega, Hiltonid kiitsid Parise uue mehe heaks ja Emma Watson sai sünnipäevaks hiigelvaranduse.

Väidetavalt on uus kallim ka sellisel mehel nagu Vladimir Putin.

Veidrustemaailmas oli kõige üllatavamaks uudiseks, et saksa teismeline parandas NASA vea, ema kaitsnud väikelaps sai kuus kuuli ja Kanada abielupaar sigitab poja päästmiseks veel ühe lapse.

Neljapäev

Eestis oli suurima tähelepanu all Hendrik Normanni väide, et tema ühteheitmine Nikiga tuli loomulikke teid pidi.

Välismaalt saabus kurb uudis, et «Seksi ja linna» staar haigestus rinnavähki.

Samuti jõudis meieni info, et Beckhamid saadavad lapse kuulsasse juudikooli ja Taanis rööviti viieaastane poiss ema silme all.

Kurioosumimaailm on endiselt ülikirev, sest valu põhjus selgus 50 aastat hiljem, Liftišahti põhja kukkunu leidis eest teise kukkunu ja valesse kohta pargitud auto sai grafiti.

Õhtuses telesaates kogesid naabrist paremaks ihalejad tapeetimisraskusi.

Esitasime ka igavikulise küsimuse: kas suurus on oluline?

Reede

Eestis tekitas tugevat vastukaja uudis, et farmi-Gabriel strippas «Unelmate pulma» Liisale ja põnev oli  seegi, et Maria Avdjuško sõlmis Hollywoodiga lepingu.

Tallinn ei suuda kuidagi unustada ka Paris Hiltonit, sest tema Tallinna voodi järele on nõudlus!

Välismaa kõmumeedialt saabusid lood, et Kanye West armastab suuri tisse ema tõttu, Tom Cruise ei kavatse lahku minna ja Bedingfieldi hinnangul on kõhnad tüdrukud voodis igavad.

Märksõnad

Tagasi üles