Maasikatort

, toidublogi autor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maasikatort
Maasikatort Foto: Sille Varblane
Biskviittaigen

7 muna


7 spl suhkrut


3,5 spl tärklist


3,5 spl jahu

Kohupiima-vahukoorekreem

400 g kohupiimapastat


200 ml vahukoort


suhkurt maitse järgi

Munavalged vahustada tugevaks vahuks. Munakollased vahustada suhkruga heledaks vahuks. Munakollasevahule lisada jahu ja tärklis ning ettevaatlikult segades munavalgevaht.

Valada küpsetuspaberiga kaetud lahtikäivasse koogivormi. Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises vahes. Küpsetada 25 minutit, kuni pealt on pruunikas ja puutikuga katsudes jääb tikk puhtaks.

Jahtunud tordipõhi lõigata kaheks kihiks. Vahele panna kohupiima-vahukoorekreemi ja maasikatoormoosi. Pealt ja külgedelt katta kohupiima-vahukoorekreemiga.

www.toidupildid.blogspot.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles