Galerii: Trendvision 2008 Club Von Überblingenis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trendvision 2008 Club Von Überblingenis
Trendvision 2008 Club Von Überblingenis Foto: Indrek Galetin
19. aprill 2008 toimus klubis Club Von Überblingen suurejooneline show Trend Vision Award 2008 ja meistriklassi koolitus selle aasta valitsevatest soengutendidest ja moesuundadest.

Juba teist aastat järest teeb juuksehooldusbränd Wella Professionals koostööd Eesti tippjuuksurite Denis Kovalenko ja Igor Zahharoviga tutvustamaks laiemale publikule Wella juuksemoe hooaja trende.

Saalitäis rahvast sai näha meisterjuukurite vaatemängulist ja inspireerivat loomingut, mis oli oskuslikult põimitud ühtseks tervikuks hooaja rõivamoega ja valitsevate trendimeeleoludega ka jumestuses.

Lavalise show & stilistika tegi Jevgeni Fokin ja modellide ahvatlevad meigid Meelis Krik koostöös Make Up Store meigikunstnikega.

Denis Kovalenko ja Igor Zahharov on rohkem kui kümne loomingulise tegutsemisaasta jooksul osalenud mitmel ülemaailmsel juuksurite võistlustel ning toonud koju hulgaliselt auhindasid.

Vaata pilte galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles