Peoliste kõhutäie headus sõltub õnnest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaalastest tantsupeolised Argo Petrovits (vasakult), Rain Ööpik ning Sigmar Lüüs võtsid eile kehakinnitust Tallinnas Kalevi spordihallis.
Virumaalastest tantsupeolised Argo Petrovits (vasakult), Rain Ööpik ning Sigmar Lüüs võtsid eile kehakinnitust Tallinnas Kalevi spordihallis. Foto: Mihkel Maripuu

Lauljate ja tantsijate lõunasöögi eest hoolitseb Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus koostöös Kaitseliiduga, kuid hommiku- ja õhtusöögi eest muretsevad ööbimiskohtades erinevad koolitoitlustusfirmad, kirjutab Kaidi Kasenõmm ajalehes Postimees.


Tallinna Kalevi staadioni ruumides eile lõunat söönud Pärnu rahvatantsurühma Kajakas tüdrukud olid toiduga üldiselt rahul. «Üllatavalt hea mass-toodangu kohta,» sõnas Liisi Loime (19) parasjagu pooleli oleva hernesupi kohta.

Tüdrukud ööbivad Tallinna tehnikagümnaasiumis, kus nad on seni toiduks saanud näiteks makarone ning riisi juurviljade ja kastmega.

Tallinna tehnikagümnaasiumile toitlustust pakkuv Koolitoitlustuse OÜ asedirektor Merike Luka kinnitas, et nendeni on jõudnud positiivne tagasiside.

Rakvere Tarvanpää rahvatantsurühmas tantsiv Argo Petrovits (17) ütles rassolnikut süües, et alati saaks ju paremini, aga supp toidab ära. Jakob Westholmi gümnaasiumis pakutava hommiku- ja õhtusöögiga oli noormees aga rahul.

Väljastpoolt pealinna tulnud peolised ööbivad 52 Tallinna koolis, neid toitlustab 18 firmat. Hommiku- ja lõunasöögi eest on ühe inimese kohta ette nähtud 20 krooni, õhtusöögi jaoks 25 krooni. Kogu toitluste eelarve on umbes kolm miljonit krooni.

Antud artikli täisteksti loe Postimehe paberversioonist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles