Eric Clapton peksis oma abikaasat regulaarselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Clapton
Eric Clapton Foto: AP / Scanpix

Eric Clapton muutus omal ajal alkoholi tarvitades täielikuks loomaks ning peksis regulaarselt oma abikaasat Pattie Boyd´i, kirjutab contactmusic.com


Clapton veetis 1982.aastal kuus nädalat ühes USA Minnesota osariigis asuvas võõrutuskliinikus, kuid ei suutnud oma alkoholisõltuvusest sellegipoolest võitu saada. Pattie Boyd, kes lahutas abielu Claptoniga 1989.aastal, kirjutab oma paljastavas autobiograafilises raamatus, et Clapton elas alkoholismist tingitud frustratsiooni välja tema peal ning naine kartis, et mees võib ta isegi tappa.

«Ükspäev nägin ma fotot, mis mu õde oli minust teinud, ja ma ei tundnud ennast ära. Mu nägu oli paistes,» ütles Boyd.
«Oli juhuseid, kus ta oli rohkem looma kui armastava abikaasa moodi, kellena ma teda tundnud olin. Ma kartsin. Ma arvasin, et see lõppeb ühele meist surmaga. Justkui ta oleks oma isiksuse kaotanud. Ja ta oli vihane – vihane sellepärast, et ta saanud teha üht asja, mida ta elus nautis – juua.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles