Ilusate pidu: Playboy jänkud ja Haremi kaunitarid Deja Vu`s

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalavahetusel toimus Lounge Deja Vu's Harem Show pidu, mis pulbitses naiselikest võludest, sest oma ma jõud olid ühendanud Playboy jänkud ja Haremi tüdrukud.
Juba uksel võtsid külaisi vastu vallatud Playboy jänkud kes lahkelt tutvustasid uut juulikuu Playboy numbrit. Õhtu jooksul esinesid kaunid Katrin Väli showtrupi Harem tantsijannad erinevate kavadega.
 
Laval käis esinemas ka Katrin Väli isiklikult, esitades Hawaii teemalise tantsunumbri koos Tene Sommeriga. Pidu saalitäie kaunite tantsijannadega kestis varajaste hommikutundideni.
 
Järgmised lõbusad peod on Loune Deja Vu's juba sellel nädalavahetusel - reedel, 3. juulil - Moèt & Chandon Sparkling Nigh, kus esineb Eesti lõbusaim bongomängija Reigo Ahven ja laupäeval, 4.juulil toimub Ameerika Iseseisvuspäeva lõbus tähistamine peol - USA @ Deja Vu.

Vaata pildigaleriid ja hinda kaunitare!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles