Senaator John McCain mängis Süüria küsimuse arutelu ajal pokkerit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John McCain
John McCain Foto: SCANPIX

USA senaatorit John McCaini nähti senatis välisasjade komisjonis Süüria võimaliku sõjalise ründamise arutelul mobiilipokkerit mängimas.

McCain mängis pokkerit ajal, mil välisminister John Kerry ja kaitseminister Chuck Kagel selgitasid Süüriaga seonduvat, edastab Washington Post.

Väidetavalt oli McCaine tüdinenud näoga ning teda huvitas mäng rohkem kui arutelu.

Vabariiklasest McCain on varem öelnud, et pooldab sõjalist sekkumist Süüria probleemi. Sel nädalal ütles ta, et oleks katastroofiline, kui USA mitte midagi ei teeks.

Selle tõttu imestati, et miks senaator igavleb.

USA on veendunud, et Süürias kasutati 21. augustil keemiarelva. Väidetavalt oli selle taga president Bashar al-Assadi režiim. Süüria võimud aga süüdistavad selles opositsiooni.

President Barack Obama lubas pärast seda üsna kiiresti sõjalist sekkumist, kuid siis tõmbus tagasi. Ta jättis selle otsuse langetamise kongressile.

McCain selgitas hiljem ajakirjanikele, et kolm ja pool tundi kestnud arutelu ning selgitused olid tema jaoks liig, mis liig.

«See oli väga pikk aega ning ma tõesti tundsin mingil ajal tüdimust. Ma ei suutnud kogu aeg pingsalt kuulata. Minu jaoks oli tegelikult kõige hullem, et ma kaotasin pokkeris tuhandeid võltsdollareid,» selgitas senaator.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles