Järgmine James Bond võib olla punapea?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Damian Lewis
Damian Lewis Foto: SCANPIX

Kuulsat Briti spiooni on filmides enamasti kehastanud tumedate juustega näitlejad, vaid Daniel Craig on heledajuukseline.

Samas ei ole välistatud, et tulevikus võib James Bond olla punapea, edastab Variety.

Menuka USA sarja «Homeland» staar Damian Lewis andis intervjuu väljaandele Esquire, öeldes, et ta sooviks mängida James Bondi.

Nimetatud näitlejal on punased juuksed.

«Olen mõelnud, et oleks tore James Bondi kehastada. Daniel Craig on selles rollis suurepärane ja ta on seda ka edaspidi. Kui aga mulle pakutaks Bondi rolli, ei ütleks ma sellest ära,» lausus Lewis.

Briti päritolu näitleja on saanud USA sarjas «Homeland»  mereväeseersandi Nicholas Brody rolli eest Emmy ja Kuldgloobuse auhinna.

Näitleja sõnul ei taha ta just kaua aega olla seriaalinäitleja, vaid pigem filminäitleja.

«Ma ei pea end tüüpiliseks USA näitlejaks, sest olen britt. Mulle ei istu selline asi, et minnakse ühest seriaalist teise. Samas teenitakse selle tööga hästi. Mulle ei ole see siiski sobiv. Minu eesmärgiks on ikka teater ja suure ekraani film. Tahaks ka ise režissöörina kätt proovida. Kõige enam sooviksin teha seda oma kodumaal Suurbritannias,» teatas Lewis.

Kui Lewise unistus teoks saab, siis oleks ta seitsmes näitleja, kes Bondi kehastab.

Daniel Craig sõlmis lepingu järgmise kahe Bondi filmi tegemiseks. Esimene neist peaks kinodesse jõudma 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles