Folkijad otsivad öömaja

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusika festivali korraldajad kutsusid viljandlasi üles pakkuma öömaja neile, kes telklasse ei soovi minna.
Pärimusmuusika festivali korraldajad kutsusid viljandlasi üles pakkuma öömaja neile, kes telklasse ei soovi minna. Foto: Liis Saar / Sakala

23.-26. juulini toimuva Viljandi pärimusmuusika festivali korraldajad kutsuvad ka sel aastal Viljandi linna ja maakonna elanikke üles folgilistele öömaja pakkuma.


Kõik, kes on nõus endale festivali ajal kostilisi võtma, võiksid anda endast teada Viljandimaa turismiinfokeskusesse.



Pakutavad elamised peaksid turismiinfokeskuse juhi Angela Aru sõnul olema puhtad ja korras, öömaja täpsed tingimused ja hinna paneb paika igaüks ise. «Pakkuda võib nii kodumajutust kui aeda telgi üles panemise võimalust,» selgitas Aru.



Kindlasti on raskel ajal majutuse pakkumine ka võimalus veidi lisa teenida, ent eelkõige tasuks seda siiski võtta Viljandi elanike abina festivali õnnestumiseks.



«Ootame  majutusvõimalusi eelkõige ikka linnast ja pakkujad ise peaksid olema kindlasti kained,» lisas Aru.


Varasemate aastate kogemus näitab, et eramajade aedades ja tubades peatuvad festivalikülalised on kindlasti huvitatud ka pesemisvõimalusest, lisaks võib pakkuda ka kodust hommikusööki.

Omapoolsest valmisolekust kostilisi võtta tuleks teada anda Viljandimaa turismiinfokeskusesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles