«Transformerite» lavastaja: Megan Fox räägib naeruväärset juttu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox
Megan Fox Foto: Reuters / Scanpix
«Transformerite» filmide lavastaja Michael Bay tõrjus neis üht peaosalist mänginud näitlejanna Megan Foxi süüdistusi, nagu ei pakuks Bay filmid näitlejatele võimalusi oma annet näidata.

«Noh, selline see Megan Fox juba on,» vahendab Digitalspy Bay sõnu.

«Ta räägib mõningaid väga naeruväärseid asju, sest on 23-aastane ja peab veel palju kasvama,» ütles režissöör.

«Selliseid avaldusi nähes pööritad silmi ja mõtled, et hea küll Megan, sa võid teha, mida iganes tahad. Ma sain aru. Minu arvamus erineb tema omast sajaprotsendiliselt,» rääkis Bay.

Lavastaja usub nimelt, et tema filmid on paljude suurte staaride karjäärile aluse pannud.

«Nic Cage polnud enne seda, kui ma talle rolli andsin, suur näitleja. Samuti polnud seda ka Ben Affleck, enne kui ma ta «Armaggedoni» panin. Shia LaBeouf polnud enne «Tranformereid» suur filmistaar, aga siis kasvas ta kuulsus plahvatuslikult,» loetles Bay.

«Rääkimata Will Smithist ja Martin Lawrence’ist filmis «Bad Boys»,» jätkas lavastaja.

«Mitte keegi ei teadnud Megan Foxi, enne kui mina ta leidsin ja «Transformeritesse» panin. Mulle meeldib mõelda, et olen oma filmidega näitlejate karjäärides mingit rolli mänginud,» lõpetas režissöör.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles