Eva Longoria Parker tahab oma lapsi Texases kasvatada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria Parker
Eva Longoria Parker Foto: AP / Scanpix
Sarja «Meeleheitel koduperenaised» täht Eva Longoria Parker tahab, et tema lapsed kasvaksid samas keskkonnas, kus ta isegi, nimelt USAs Texase osariigis.

Korvpallur Tony Parkeri abikaasa kavatseb emaks saades Los Angelesest lahkuda, kirjutab Femalefirst.

«Nii mulle kui Tonyle meeldiks suur pere,» sõnas näitlejanna. «Minu peres oli neli tüdrukut ja Tony omas kolm poissi. Kasvasin üles rantšos ja me kasvatasime oma köögiviljad ise. Olen oma õdedega väga lähedane. Tahame Tonyga mõlemad suurt ja tugevat perekonda.»

«Texas on suurepärane koht kasvamiseks, kuna seal on palju vaba ruumi ja sind ümbritseb loodus, mida suurest linnast ei leia,» jätkas Longoria Parker. «On raske loodust hinnata, kui oled kõigi nende hoonete ja autode keskel.»

Samuti rääkis näitlejanna sellest, et talle meeldib püsisuhtes olla. «Mul on alati kallim olnud ja siis kohtasin Tony’ ning me abiellusime, seega ma eriti palju kohtamas ei käinudki. Mulle meeldib püsisuhtes olla, olen väga monogaamne. Ma ei tahaks vallaline olla,» rääkis Longoria Parker.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles