Justin Timberlake osaleb Guy Richie filmides

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: AFP / Scanpix

Mehed istusid esmaspäeval, 29. juunil Richiele kuuluvas Punch Bowl pubis viskiklaasi taga ning surusid kokkuleppe kinnituseks kätt.


Koostööplaan kavandati lausa mitme filmi peale, nende hulgas muusikali «Guys and Dolls» kinoversioon ning klassikalise sõjafilmi «Wild Geese» taaslavastus, kirjutab Sun. Värske partnerluse tähistamiseks avas Richie väärtusliku 25-aastase linnaseviskipudeli. Lavastajale lähedalseisev allikas pajatas: «Guy hindab Justini näitlejavõimeid. Muusikafilmi sobib ta eriti hästi, kuna mõistab laulda, tantsida ning näidelda.»

Justin ja Guy tutvusid viimase eks-kaasa Madonna vahendusel. Justin on varem mänginud mitmetes vähemtähtsates filmides ja andnud oma hääle Kuningale kolmandas Shreki filmis. Oluline roll 2006. aasta kinoloos «Alpha Dog» veenis kahtlejaid lõplikult, et lisaks lauluoskusele on Justinil ka vägagi arvestatav näitlejaanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles