teler.TV portaalis ja saates näeb videot Kerli tähetee algusajast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu
Kristjan Kasearu Foto: TV3

TV3 noortesaate «teler.TV» uues meelelahutusportaalis ja peagi ka saates näeb eksklusiivset videot Kerli tähetee algusest viis aastat tagasi Rootsis.

Kerli esimest salvestussessiooni Stockholmis käis filmimas Alari Kivisaar. Kuueminutilises videolõigus näitab Kerli oma elu-olu Rootsis, räägib unistustest ja muusikutee esimestest sammudest Murlyn Music stuudios.

Varem avaldamata videot võib näha teler.TV portaalis. Video otseaadress on http://www.teler.tv/hitt/videod/493.

Toona veel täiesti tundmatu Elva tüdruk sattus tänu muusikaärimees Lauri Laubre kontaktidele salvestama nimekate produtsentidega, kes on kirjutanud nii mõnedki Britney Spearsi, Celine Dioni jt megastaaride hittlood.

Teatavasti võitis toona 15-aastane Kerli Kõiv kolme Balti riiki ühendava esimese talendisaate Fizz Superstar 2002. TV3 eetris nähtud konkursi võit tõi Kerlile plaadilepingu Rootsi Universaliga, mis jäi plaaditööstuse mõõnaperioodi tõttu realiseerimata.

Siiski õnnestus Kerlil mõned aastad hiljem saavutada USA plaadikompaniiga Island Def Jam leping, mille tulemusel sündis kauaoodatud album «Love Is Dead».

Uus internetiportaal teler.TV ühendab tegusaid ja loomingulisi inimesi. Veebikeskkonnas saab luua oma kasutajakonto ning läbi selle promoda oma uusi ideid, harrastusi, oskusi.

Hiljuti võitis portaali vahendusel korraldatud konkursi «Teletalent 2009» Silja Seidla, kes juhib nüüdsest Kristjan Kasearu, Eda Ines Etti, Tanja Mihhailova, Rolf Roosalu ja Heti Tulve kõrval noorte menusaadet «teler.TV», mis on TV3 eetris pühapäeviti.

«teler.TV» on TV3 eetris eeloleval pühapäeval kell 13.25.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles