Elu24 loosib välja piletid Tjuun Inile, kus klubi kütab kuumaks Makoto!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Makoto
Makoto Foto: promo

Sellel reedel, 6. septembril toimub klubis Sinilind Tjuun In, mille peaesinejaks on DJ ja produtsent Makoto.

Jaapani päritolu muusik alustab Eestiga oma Euroopa tuuri ja esitleb ühtlasi uut albumit «Souled Out Remixed». Talle sekundeerivad kohalikud Qba, To-Sha, L.Eazy, Hanna-Stella Haaristo, Taavi Luisk ja Jesper Saron.

Makoto on Jaapani meloodilisema trummi ja bassi ning produtsent, kelle kaks albumit, «Human Elements» (2003) ja «Believe In My Soul» (2007 ilmusid legendaarse LTJ Bukemi Good Looking plaadifirma alt.

Makoto eelviimane album «Souled Out» ilmus kaks aastat tagasi tema isikliku plaadifirma alt ning äsja tuli välja Makoto «Souled Out Remixed» LP, mida ta ka 7. septembril Tallinnas esitleb.

Makotolt on ilmunud ka rida singleid ja EPsid, kus on kaasa teinud nt MC Deeizm, MC Conrad, Dj Marky, Zinc jt. Makoto muusika on suuresti mõjutatud 70ndate soulist, funk´ist ja jazz fusion´ist.

Elu24 loosib Tjuun Inile välja 4x2 piletit!

Selleks kirjuta meile toimetus@elu24.ee, miks sina ja sinu kaaslane olete just need inimesed, kes sobiksid puusi nõksutama ja jalga keerutama Makoto ilusaimate hittide järgi. Märksõnaks pane TJUUN IN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles