«Kodumängu» küsimus kütab vaatajates kirgi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Vaheoja
Indrek Vaheoja Foto: promo

TV3s äsja lustlikult alustanud «Kodumäng» on televaatajate seas juba kirgi kütmas; nimelt on tõstatatud probleem avasaates esitatud küsimuse üle.

«Kodumängu» esimeses saates esitas Indrek Vaheoja osalejatele mitmeid küsimusi, millest üks kõlas järgmiselt: «Milline arst ei küsi patsiendilt isikuandmeid?».

Korrektse vastusena läks arvesse «loomaarst» ning nõnda saates ka vastati. Samas pöördus TV3 poole televaataja, kes leidis, et tegemist oli eksitava lähenemisega, sest näiteks temalt on loomaarsti juures andmeid küsitud.

Vastuväitest hoolimata jäävad saatetegijad endale kindlaks: arst, kes ei küsi oma patsiendilt isikuandmeid, on loomaarst.

«Kodumäng» on lõbus koguperesaade, kus Winny Puhhi lauljana tuntud Indrek Vaheoja juhtimisel antakse osalejatele võimalus mälumängu mängida ja võidu korral aegunud kodutehnika välja vahetada. Lisaks saavad saates nuputada ka inimesed, keda saatejuht kohtab tänavasaginas.

«Kodumängu» teist saadet näeb TV3s juba neljapäeval kell 20.00.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles