Saatesarja «Moodne Hommik Alina Privalovaga» hooaja avamine

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

28. augustil toimus Meriton Grand Conference & SPA Hotel restoranis Balalaika TV3+ hommikuprogrammi «Moodne Hommik Alina Privalovagav uue hooaja avamisele pühendatud moeõhtu.

Õhtut juhatasid sisse saatejuht Alina Privalova ja ürituse korraldaja, stilist Anatoli Ein.

Kogu õhtu oli pühendatud moele ning publikule tuntud kaubamärkide sügis-talvistele kollektsioonidele. Moeõhtut avasid pisikesed moegurmaanid, kes esitlesid Jacadi kollektsiooni.

Neile järgnesid naisterõivaste kollektsioon Gerry Weber`ilt ja Taifun`ilt, brilljantide kollektsioon Kuldan Luxury`lt ning  pesukollektsioon  Marc&Andr'e poolt, meeldivat meeleolu aitasid luua stabiliseeritud lilled firmalt Vermont.

Oma hittidega rõõmustasid  armastatud laulja Sofia Rubina ja plaate keerutas DJ Peterson.

Moeshow toimumisele ja modellide kaunimaks tegemisega olid ametis MAKE YOUR ID stilist-juuksurid:Marina Shevnina,Jevgeni Blinov,Svetlana Soboleva ja  GloMinerals jumestaja Alina Panova.

Külaliste hulgast ei puudunud ka tuntud loomeinimesed nagu näiteks florist Tatjana Tridvornova, kunstnik Sergei Inkatov, top-stilistid Tamara Korjagina, Deniss Kovalenko ja Igor Zahharov, stilistid Ženja Fokin ja Oksana Tandit, disainer Kirill Safonov, top-meigi kunstnik Meelis Krik ja paljud teised.

Vaata moekat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles