Indrek Vaheoja humoorikas Kodumängus saab oma vanad kodumasinad maha mängida

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Vaheoja, Kodumang
Indrek Vaheoja, Kodumang Foto: TV3

TV3s alustab pühapäeval Winny Puhhi laulja Indrek Vaheoja juhtimisel lõbus «Kodumäng». Täna toimus saate tutvustuseks Rocca al Mare Euronicsis meeleolukas pressiesitlus.

Saate esitlus kulges vahvalt, tehti nalja, pakuti torti ja vaadati ära pühapäeval eetrisse minev esimene osa.

Esimene mulje saatest on positiivne. Ilmselt üks headest elementidest ongi just Indrek Vaheoja huumor ja sujuvad naljad ning just see teebki vaatamise hoogsaks.

Saates külastatakse paari kodu ja küsitakse peredelt viktoriiniküsimusi, mille vastuseid tegelikult iga eestlane võiks teada. Mõne raskema küsimuse jaoks on lubatud kasutada ka korra interneti abi.

Mäng käib kodumasinate peale. Kui enamikele küsimustele õigesti vastataks, on uus külmkapp, fotoaparaat või televiisor pere oma. Kui aga valesti, viiakse hoopis kodu mängitava kodumasina võrra tühjemaks.

Kokku sai saate tegemiseks maha sõidetud 1800 km risti ja põiki üle Eesti. Mängiti igasugu asjade peale. Ühes kodus oleks äärepealt mängitud maha vana 60ndate antiikteler.

Vaheklippideks käidi ka tänaval inimeste käest teadmisi uurimas mõne kaasaskantava eseme peale.

Linnatänaval pakkus üks mees ka oma väikest tütart, mille peale mängida. Inimesi on ju igasuguseid!

Lisaks saate vaatamisele esitleti ka esimeses saates valminud Indreku valmistatud humoorikat kobra kujukest ning söödi ära ka maitsev tort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles